Welcome to TangoWorldWide!
You are a Guest, which means you cannot use
all possible features on this forum.
Sign in or Register, to enjoy full functionality. It'll only take 2 seconds!
 312 Players in 26 Servers

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Introductions / Re: New user, 1v1er, come and talk!
« Last post by Epitomes on Today at 05:18:05 pm »
saw you a few times now, ripped my dome with those dualies haha. see you around :)
2
Introductions / Re: New user, 1v1er, come and talk!
« Last post by Pidgeon on Today at 05:17:48 pm »
Wecome to Tango, you should come by the awp/scout server.
3
Off-Topic / Re: Where should I stop
« Last post by Drift on Today at 05:12:02 pm »
You should stop at McDonalds and get an Oreo McFlurry.
4
Suggestions & Ideas / Re: Donate for smileys
« Last post by balon on Today at 05:11:30 pm »
This got back-burnered forever ago, eventually yes you can pay for a smiley being added, but no... you will not have control of it.

Anyone can use it.
5
Application Center / Applying For Member
« Last post by BOT Tango on Today at 05:02:30 pm »
Jole24,

Welcome to TangoWorldWide.net! Thank you for applying to our community.
I am BOT Tango and I am programmed to respond to your application only once. If you need any assistance, please contact a staff member. (You can find the complete list by clicking here.)

Please take a look at:
Getting Started
Introductions
Rules / Policies



To ensure your acceptance to the community, please make sure of the following criteria:

1. You have followed the application template found here.
2. You have joined our steam group here!
3. You have joined our servers, including TeamSpeak.
4. You have integrated your Steam account.

Also, please follow these guidelines to be accepted:

Ways to get accepted
1. Be extremely active on TeamSpeak.
2. Be active on our servers, forums, and community.
3. Follow all rules & policies.
4. Donate if you can, this will certainly show us that you are interested in our community.




If you have created this topic in error, contact a staff member to have it removed.


Thank you for choosing to apply to TangoWorldWide
We hope you enjoy your stay.

I will start out by giving you your first Vouch!
6
Application Center / Applying For Member
« Last post by Jole24 on Today at 05:02:30 pm »
1. In-Game Name:   Answer: Monster ("Not Admin") Juice
2. First Name (Optional):   Answer: Kyle
3. Age:   Answer: 14
4. Location/Timezone:   Answer: Eastern
5. Gender:   Answer: Male
6. Any previous VAC bans:   Answer: No
7. What games do you play most often?:   Answer: CS:GO, Dota 2
8. Were you referred by anyone to join Tango? If so, who?:   Answer: Frostyy, YEET, Pidgeon
9. Why do you want to be a part of Tango:   Answer: It is a great community and I want to support it
10. Can you donate? (This does not affect acceptance):   Answer: Yes
11. Do you have any conflicts with our current members?:   Answer: No
12. Have you been on Tango's Teamspeak? (IP: ts3.tw2.us):   Answer: yea
13. What Tango Servers do you play?:   Answer: Jailbreak, AWP/Scout
14. Write a brief background about yourself so we can get to know you better:   Answer: I am an American and Canadian! I love CS:GO and all of Tango
15. Have you added your Steam to your forums account? Steam Integration: (Yes/Non-Steam) (How to):   Answer: Yes
16. Are you okay with wearing the required Tango tag upon acceptance?: Answer: Yes!
17. You hereby agree to follow our Rules & Policies (Agree/Disagree):   Answer: Agree
7
Suggestions & Ideas / Re: Donate for smileys
« Last post by Moon on Today at 05:02:13 pm »
um, can u use the format please?

lol i used the format tf u mean
8
Introductions / Re: New user, 1v1er, come and talk!
« Last post by Ryan. on Today at 04:59:57 pm »
Hi there, welcome to Tango.

We wish you an enjoyable experience.
9
Application Center / Re: capie's reapp
« Last post by SPooky on Today at 04:57:49 pm »
+Vouch
Get this man fucking div of JB.
Biggest kanker bek ever.
10
Application Center / Re: capie's reapp
« Last post by aqua on Today at 04:53:29 pm »
vouch for top of belgium
Pages: [1] 2 3 ... 10
G2A Sponsor Image
EOReality.com
Sinus Bot
TangoServersLLC Logo
AllTrapNation.com
CSGO Fiesta
Vreecase Sponsor
G2A Sponsor Image
EOReality.com
Sinus Bot
TangoServersLLC Logo
AllTrapNation.com
CSGO Fiesta
Vreecase Sponsor